top of page

En ny salgs- og marketingskanal har taget verden med storm. 

Med Alibabas Taobao Live i maj 2016 blev der indledt et nyt kapitel indenfor salg & marketing, da den kinesiske detailgigant, havde været pioner med en ny tilgang: at koble en online livestream-udsendelse sammen med en e-handelsbutik, så seerne kunne se og handle på samme tid. Fænomenet kaldes i dag LIVE SELLING.

 

Populært sagt, er det den moderne version af "TV-SHOP", tilføjet integrerede shoppingoplevelser, engagement og interaktive funktioner.

72f9ad14-705b-44c9-8eab-4dae3577a909.jpg

Hos LIVEBOOST tilbyder vi en full-service der dækker din LIVE 360 grader.

OPSÆTNING AF LIVE SOFTWARE

Udvælgelse, opsætning og integration af den bedste LIVE Selling-software på markedet.

INTEGRATION AF BETALINGSSYSTEM

Installation af betalingssystem direkte i LIVE software eller en integration til flow og betaling på egen website.

UDVÆLGELSE AF LOKATION

Placeringen og opsætningen af LIVE scenen kan have stor betydning for slutresultatet. LIVEBOOST hjælper med at vælge den bedst mulige placering og matcher din LIVE med en passende lokation, der skaber rammerne for den helt rigtige atmosfære.

LIVE ANNONCERING (FØR & EFTER)

Antallet af seer gør en forskel, derfor er annoncering af en LIVE et vigtigt element for optimalt resultat. Promovering på alle digitale kanaler via:


- Grafik til brug på de sociale medier


- LIVE video teaser
 

- Seje og enkle kundemails 
 

- Nedtælling på website
 

- Tilmelding via SoMe og website til den næste LIVE event

LIVE MENU PÅ WEBSITE

Oprettelse af en LIVE menu på egen website gir mulighed for øget synlighed og profilering af tidligere og kommende LIVE, samt muligheden for at se LIVE udsendelse direkte. Indhold af LIVE menuen bør som minimum vise:


- Nedtælling til den kommende LIVE
 

- Gense tidligere LIVE
 

- Teaser og beskrivelse af de kommende LIVE

TRÆNING AF LIVE PRESENTER(S)

Hvordan gøres en LIVE troværdig og overbevisende for seerne? Fremførelsen af indholdet på en LIVE er en central og vigtig del. Uanset niveau af presenter(s), så giver LIVEBOOST råd og vejledning, således præsentationen kommer til at fremstår troværdig, sikker og overbevisende.

ØG SEER ENGAGEMENT

Konkurrence og inddragelse af seererne er en ”killer formular” for at skabe vanedannende købsoplevelse. LIVE Selling besider dem alle! LIVEBOOST gør dem til en konsekvent del af din LIVE strategi, således der opnås  højere engagement, flere tilbagevendende kunder og øget omsætning.

UDFÆRDIGELSE AF STORYBOARD

Nøglen til en succesfuld LIVE handler om opbygning, indhold og selve fremførelsen. Sammen skaber vi et storyboard med relevant og engageret indhold, der fastholder seerne gennem hele eventen.

FREMSTILLING AF BRAND MATERIALE

Vi skaber balancen mellem salg og branding på din LIVE. Din LIVE vil fremstå professionel ved at tilføje brand elementer, der kan vises under LIVE:


- Intro-og outro video


- Profilvideo
 

- Produkt- og instruktionsvideo 
 

- Grafisk design og undertekster
 

- Brand logo

KLARGØRING, TRÆNING & TEST

Træning og forberedelse er et vigtigtig element for at få din LIVE til at fremstår overbevisende. Vi kommer dagen før og sætte udstyret op, gennemgår manuskript / storyboard, så I er klar til at gå LIVE og vigtigst af alt I føler jer trygge.


- Opsætning og test af LIVE udstyr (lyd, lys, LIVE software og kamera)


- Placering af kamera og scene


- Ekstra kamera kan tilføjes for at skabe mere dynamik.


- Test af internetforbindelse


- Gennemgang af storyboard og grafik flow
- LIVE test

3, 2, 1…GoLIVE – IT`S SHOWTIME!

LIVEBOOST hjælper hele vejen og er selvfølgelig også med under selve LIVEN. Vi er garant for en succesfuld LIVE, hvor vi mester selve LIVEN, men sikre også engagement og inddragelse af seerne ved hjælp af chat, grafik. Lyd, konkurrencer og videoer.

OPTIMER AFTER SALES

After sales kan øge LIVE omsætningen med op i mod 70%, derfor er et vigtigt element at synliggøre LIVE eventen. Når den er overståede, promoveres begivenheden på de sociale medier, website og via mail, således seerne kan se eller gense, chatte og handle når de har tid og lyst. 

EXTRA SERVICES

BRING DEN DIGITALE TILSTEDEVÆRELSE TIL ET NYT NIVEAU

Ønskes en bredere tilstedeværelse på de sociale medier og flere seer til din LIVE? 

En målrettet reklamestrategi er en af nøglerne til at skabe ekstraordinært salg. LIVEBOOST samarbejder med et erfarent marketingbureau, der har specialiseret sig i paid social & paid search. Vi skræddersyer vi din digitale tilstedeværelse til dine behov og sikrer, at du opnår de bedst mulige resultater med LIVE-salg. 

ØG ANTAL FØLGERE FØR OG EFTER EN LIVE

Leder du efter nye kunder til din næste LIVE? LIVEBOOST tilbyder en attraktiv løsning, hvor influencers udvælges og knyttes til enhver LIVE - Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få nye følgere og kunder og det bedste er, at der afregnes udfra begrebet ”no cure, no pay”, vi kalder det performancebaseret influencer marketing

LIVE salg fordele

TILTRÆKKER

LIVE salg giver en mere ægte og troværdig præsentation af produkterne.

ENGAGERE

Livestreaming skabe et rum for fællesskaber, hvor folk kan mødes på tværs af sociale platforme og deltage aktivt i dialogen.

KONVERTERE

LIVE salg skaber rammerne for at øge konverteringerne. Produkterne opleves LIVE og kunderne er ”oppe imod” hinanden for at sikre sig produkter før de er udsolgt.

bottom of page